Corona nieuws

Heeft u vragen over het coronavirus of bent u bang dat u besmet bent met dit virus? Kijk voor meer informatie op
www.thuisarts.nl
www.rivm.nl

of bel met 0800-1351

Personele wijzigingen

Helaas gaat dokter Migo ons verlaten. Haar laatste werkdag zal zijn op donderdag 23 juli. Zij zal opgevolgd worden door mevrouw Hansen en de heer Van Oudenaarden. Wij, als team van de Kievitstraat, willen dokter Migo bedanken voor haar werkzaamheden binnen onze praktijk. Door haar passie voor het vak en de inzet voor haar patiënten is ze een collega geworden die we erg zullen missen. We wensen haar veel succes op haar nieuwe plek.

Landelijk Schakelpunt (LSP)

Graag brengen wij het Landelijk Schakelpunt nogmaals onder uw aandacht . Het LSP is een veilig en betrouwbaar systeem dat uw medische gegevens kan delen met de huisartsenpost en ziekenhuizen. Hiervoor dient u actief toestemming te geven via www.volgjezorg.nl of het toestemmingsformulier in te vullen dat op de praktijk is te verkrijgen. Meer informatie kunt u vinden op www.volgjezorg.nl.

NHG praktijkaccreditatie

Onze praktijk is per 1 mei 2017 in het bezit van het NHG accreditatie keurmerk. Wij zijn trots op dit resultaat. Wij ontvangen graag feedback over ons handelen. Hierdoor kunnen wij onze praktijk blijven verbeteren. Mocht u verbeterpunten hebben dan kunt u dit melden aan de assistente.